دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

روسیه: تلاش‌ها برای احیای برجام ادامه دارد

معاون دستگاه دیپلماسی روسیه گفت:طرفین وضعیت کنونی مذاکرات وین را برای بازگرداندن برجام را مورد بررسی قرار دادند و عزم طرفین برای تمرکز بیشتر برای بازگرداندن برجام مورد تاکید قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۲ - ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 06
کد خبر: ۱۱۲۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر وزارت امور خارجه روسیه دوشنبه بعد از ظهر به وقت تهران از ملاقات معاون وزارت خارجه این کشور با سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو خبر داد.

به گزارش خبرگزاری «تاس» وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که «سرگئی ریابکوف» معاون وزارت امور خارجه روسیه روز دوشنبه با «کاظم جلالی» سفیر ایران در مسکو دیدار و درباره مذاکرات وین درباره برجام گفت‌وگو کرد.

در این بیانیه آمده است: «طرفین وضعیت کنونی مذاکرات وین را برای بازگرداندن برجام را مورد بررسی قرار دادند و عزم طرفین برای تمرکز بیشتر برای بازگرداندن برجام مورد تاکید قرار گرفت.»

«میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین در واکنش به اظهارات روز گذشته (چهارشنبه ۱۴ آذر ماه) یک مقام ارشد وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت که لحن این اظهارات نشان می‌دهد که هنوز فضا برای مذاکرات بیشتر وجود دارد.

دور جدید مذاکرات وین برای «رفع تحریم‌ها» و احیای برجام از روز دوشنبه (۲۹ نوامبر و هشتم آذرماه) در پایتخت اتریش آغاز شد و ایران دو سند درباره رفع تحریم‌های غیرقانونی آمریکا و فعالیت‌های هسته‌ای ایران به طرف‌های مقابل ارائه کرد و طرف‌های اروپایی از ایران درخواست کردند که برای رایزنی با مقام‌های کشورهای خود، به پایتخت‌هایشان بازگردند و مجدداً به زودی برای ادامه این مذاکرات به وین بازگردند که هنوز زمان دقیق بازگشت به مذاکرات نامشخص است.

از طرف دیگر «علی باقری» معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و مذاکره‌کننده ارشد ایران در مذاکرات «وین» طی روزها و هفته‌های اخیر بارها اعلام کرده است که تیم ایران بسیار در مذاکرات جدی است و ارائه اسناد از سوی جمهوری اسلامی نمایانگر جدیت این کشور برای رسیدن به توافق است و هم‌اکنون نوبت به طرف‌های مقابل است تا عزم خود را نشان دهند.

وی اخیراً تصریح کرده است پس از آن که طرف‌های مقابل مذاکره کننده، به دو سند ارائه شده ایران پاسخ دهند، سند سوم تحت عنوان «تصمیم» درباره راستی‌آزمایی لغو تحریم‌های آمریکا علیه ایران ارائه خواهد شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار